VILL DU SYNAS HOS OSS?


Vi har många unika besökare i LuVi hundhall varje vecka och med en egen skylt på vår vägg så kommer Ditt företag både synas, fotas och filmas.    

I dagsläget har vi några skyltar uppe på väggarna, och vi har redan märkt att dessa syns på de flesta foton och videos som vi själva tar, men också på foton och videoklipp som våra gäster tar och lägger upp på sociala medier. Inte nog med att Ditt företag kan synas på våra egna och på våra gästers sociala medier, Din skylt kommer också att synas i de onlinekurser som vi kontinuerligt jobbar med och publicerar.

Så fort nya skyltar har blivit uppsatta, så uppdaterar vi hemsidan så att Ditt företag syns även här. Samtidigt som Du och Ditt företag syns lite här och där, så hjälper du också oss mer än du anar! Ett fint samarbete med andra ord.

Vi har lite olika alternativ att välja på, både placering och hur länge du vill hyra din plats. Oavsett vilket alternativ Du väljer så ingår det en miljövänlig skylt med ditt eget tryck. Skylten är 2000 x 750mm i storlek. Skylten tillverkas av Grizzly som är ett lokalt företag i Östersund.

Kortsidan. Det första som syns när du kommer in i lokalen

Skyltar på långsidan.

Närbild av skylten på kortsidan. 


REKLAMPLATS LÅNGSIDA

Reklamplats Långsida, 1 år

Väl synlig, ofta med på sociala medier och i våra online-baserade kurser.

Reklamplats Långsida, 3 år

Väl synlig, ofta med på sociala medier och i våra online-baserade kurser.

3500 kr

7500 kr


REKLAMPLATS KORTSIDA

Reklamplats Kortsida, 1 år

Mycket väl synlig, väldigt ofta med på sociala medier och online-baserade kurser.

Reklamplats Kortsida, 3 år   MEST PRISVÄRD

Mycket väl synlig, väldigt ofta med på sociala medier och online-baserad kurser.

4500 kr

9500 kr

Kontakta oss!