VILLKOR sommar-abonnemang 2021

TRÄNA I HUNDHALL I SOMMAR 
Hela TRE månaders sommar-abonnemang i LuVi hundhall för 1000 kr. Abonnemanget börjar gälla från det datum du betalar och sedan gäller det 3 månader framåt. Gäller från 1 juni till och med 31 september. Se till att skaffa abonnemanget innan 30 juni så att du kan utnyttja det i tre fulla månader!

Alla personer som tränar hunden i LuVi hundhall under abonnemangsbokning, ska inneha ett sommarabonnemang. 

Är ni ett kompisgäng som ofta tränar tillsammans och vill gå ihop om abonnemang, så blir det ett så kallat gruppabonnemang och tilläggspersoner kostar 500 kr per person. Sammanlagt för 3 personer = 2000 kr. Ni kan alla boka tider med erat eget namn. Läs mer under 'BOKNING GRUPPABONNEMANG'.

Abonnemanget är personligt och kan inte lånas ut till någon annan. Gäller endast privatpersoner.BOKNING 
MAX 2 timmar kan bokas i följd eller under samma dag, samt MAX 4 bokade timmar aktiva samtidigt. Det innebär att du inte får boka mer än 4 timmar i taget, och kan inte boka upp samma tid varje vecka under hela sommaren, t ex. Detta för att vi inte vill att man bokar tider som man sedan inte avbokar.

Du kan t ex boka 17.00-19.00 den 1/6 och 17.00-19.00 den 9/6. För att kunna boka fler tider, så behöver du vänta till efter kl 19.00 den 1/6.

Vid bokning godkänner du per automatik våra trivselregler.

BOKNING - GRUPPABONNEMANG
Varje person som står med på abonnemanget kan boka tid i lokalen med sitt namn.
MAX 2 timmar kan bokas i följd eller under samma dag av SAMTLIGA personer som står på abonnemanget. Det innebär att person Y inte kan boka tid den 17/7 om person X redan har 2 timmar bokade den dagen.
MAX 2 bokade timmar aktiva samtidigt PER PERSON. Det innebär att på ett abonnemang om 3 personer får det finnas 6 bokade timmar aktiva samtidigt sammanlagt.

Vid bokning godkänner du per automatik våra trivselregler.

AVBOKNING
Du måste, precis som vanligt, avboka tider som du inte har tänkt att nyttja. 

KONTAKTA OSS
Maila oss på info@luvihund.se för mer information och beställning. Så fort din betalning är inne så får du din personliga bokningskod, så att du kan boka hallen utan övriga avgifter.