TJÄNSTER

Kurser och aktiviteter

Vi har ett brett utbud av kurser och aktiviteter.
Vi erbjuder kurser inom vardagslydnad, hundsporter, friskvård, aktivering och vardagsproblem. Både online och offline.
Valp- och unghundskurser, inkallning, hundmöten, Nose Work, agility, drag- och balansbollskurser är bara några exempel.
Övriga aktiviteter såsom gemensamma temapromenader, upplevelsebanor, öppen träning, träningstävlingar eller Workshops dyker upp med jämna mellanrum - så ofta vi har möjlighet. Vi tar gärna emot intresseanmälningar på vad just Du är intresserad av för aktivitet.

Online-kurs

Vi vill att du ska kunna gå kurs var du än befinner dig!
Därför har vi nu en utbildningsplattform, där du kan gå kurs helt och hållet på distans. Du får vid kursanmälan ett eget inlogg, och väl där inne har du tillgång till allt utbildningsmaterial, snyggt och prydligt. Utbildningsmaterialet kan bestå av textdokument, videoklipp, bilder och illustrationer. All information om kursens utformning hittar du i butiken på vår Online-plattform.

Privat träning

Vi erbjuder privat träning för dig som vill träna på något specifikt. Ibland vill en av olika anledningar inte gå kurs, och då passar det perfekt med privat träning - du får instruktören helt för dig själv under en halv- eller heltimme. Tiden bestämmer du helt själv.

Exempel på privat träning kan vara hundmöten, koppelträning, inkallning, rallylydnad, agility, dragsport eller friskvård.

Beteendeutredning

Om din hund har ett oönskat beteende som du inte får bukt med, så är det alltid en god idé att ta hjälp av en utbildad beteendeutredare. Det kan handla om hundmötesproblematik, olika typer av aggressioner eller rädslor, överdriven vakt eller att hunden skadar sig själv. Att hunden drar väldigt mycket i koppel är ibland stressrelaterat och det behövs ofta en noggrannare genomgång av hundens vardag och fysiska hälsa. Oavsett vad det är så hjälper vi dig vidare.

Du kan välja mellan en kortare konsultation eller en mer omfattande utredning. I båda fallen så ingår intervju, träningsplan och uppföljning

LuVi hund

Copyright © Alla rättigheter förbehållna