KURSER & AKTIVITETER

Välj och vraka bland våra roliga och nyttiga kurser

Två hundtokiga instruktörer med olika intressen och utbildningar resulterar i ett brett utbud av kurser och aktiviteter.
Hos oss kan du alltid känna dig trygg oavsett val av kurs eller instruktör. Vi har gedigna utbildningar att stå på och vår filosofi grundar sig i modern forskning. Vi tränar hund med belöningsbaserade metoder, då vi värnar om hundens välmående, tillit, självkänsla och integritet.

Du anmäler dig till kurs genom vårat bokningssystem, BokaDirekt, och betalning sker innan kursstart via Swish eller Bankgiro. 


Gå kurs hos oss på distans!

På vår fantastiska utbildningsplattform kan du gå kurs hos oss helt och hållet på distans.
När du väljer att boka in dig på en av våra online-kurser så får du direkt tillgång till allt kursmaterial på ditt personliga inlogg. Går du flera kurser så finns allt samlat på ditt konto, snyggt och prydligt. Oavsett vilken kurs du går så kan du, om du vill, ladda upp egna videoklipp och/eller text från din egen träning. Detta är något som bara vi kan se, och inom ett par dagar så får du vår feedback tillbaka. Med det verktyget så kan vi fortsätta att individanpassa våra kurser, vilket vi tycker är superviktigt.


SIDAN ÄR UNDER UPPBYGGNAD


Mer information om vårat utbud kommer snart

LuVi hund

Copyright © Alla rättigheter förbehållna